a

Via een innovatief softwaresysteem verspreidt All In Content de verzamelde en verrijkte content via e-mail met de mogelijkheid het direct door te plaatsen in het cms van uw organisatie en daarmee te publiceren op de site. Deze service is nieuwe methode op het gebied van IT & New Media voor het aanbieden van content op maat als totaal dienst voor uw organisatie: content as a service.

De enige taak voor uw organisatie is het ophalen van de kant-en-klare informatie uit uw e-mailbox. In het e-mailbericht van All In Content vindt u het bericht inclusief opmaakspecificaties. U bepaalt dus zelf welke artikelen er op de site worden geplaatst. Hiervoor hoeft u niet in te loggen in het content management systeem - CMS.

Ga eens na wat het voor uw organisatie betekent wanneer uw rol slechts een regiefunctie is in het verzamelen van interessante content!

P.

U kunt het bericht accorderen en daarmee laten publiceren, of afkeuren. Het systeem plaatst het bericht automatisch op de site. Indien het bericht aangepast dient te worden kunt u op het feedbackformulier aangeven wat u graag veranderd ziet...

All In Content biedt continue ondersteuning van deze service waarbij de belangrijkste waarde voor uw organisatie bestaat uit het wegvallen van activiteiten met betrekking tot onderhoud uw content en beheer van uw content management systeem.
U betaalt maandelijks een vast bedrag zolang u gebruik maakt van de service van All In Content.

Wat centraal staat bij onze aanpak:
U houdt altijd zelf de regie en controle!